Promocje
Tubądzin Tartan 5 stopnica płytka gresowa 33,3x33,3
Tubądzin Tartan 5 stopnica płytka gresowa 33,3x33,3

10,82 zł

Cena regularna: 13,84 zł

Najniższa cena: 11,07 zł
szt.
Opoczno GRAND MARFIL brown płytka ścienna 29*89 cm
Opoczno GRAND MARFIL brown płytka ścienna 29*89 cm

96,43 zł

Cena regularna: 151,19 zł

Najniższa cena: 151,19 zł
m2
Netto Cemento vienna matt płytka gresowa 60x60
Netto Cemento vienna matt płytka gresowa 60x60

62,72 zł

Cena regularna: 68,27 zł

Najniższa cena: 64,01 zł
m2
Domino Blink beige płytka ścienna 30,8 x 60,8
Domino Blink beige płytka ścienna 30,8 x 60,8

64,65 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 68,24 zł
m2
Roca Gap Round Compacto miska WC wisząca Rimless w zestawie z deską wolnoopadającą slim
Roca Gap Round Compacto miska WC wisząca Rimless w zestawie z deską wolnoopadającą slim

1 005,53 zł

Cena regularna: 1 340,70 zł

Najniższa cena: 879,00 zł
szt.
Opoczno Night Shade poler płytka gresowa 59,8x59,8
Opoczno Night Shade poler płytka gresowa 59,8x59,8

141,45 zł

Cena regularna: 200,88 zł

Najniższa cena: 169,90 zł
m2
Tubądzin Pietrasanta poler płytka gresowa 59,8x119,8
Tubądzin Pietrasanta poler płytka gresowa 59,8x119,8

186,29 zł

Cena regularna: 242,99 zł

Najniższa cena: 139,90 zł
m2
Tubądzin Royal Place wood płytka ścienna 29,8x74,8
Tubądzin Royal Place wood płytka ścienna 29,8x74,8

119,59 zł

Cena regularna: 152,99 zł

Najniższa cena: 122,39 zł
m2
Cersanit Zen wanna wolnostojąca 167x72
Cersanit Zen wanna wolnostojąca 167x72

4 299,00 zł

Cena regularna: 4 345,18 zł

Najniższa cena: 4 345,18 zł
szt.
Ceramstic Sierra Torre poler płytka gresowa 60x60cm
Ceramstic Sierra Torre poler płytka gresowa 60x60cm

62,90 zł

Cena regularna: 88,45 zł

Najniższa cena: 82,29 zł
m2
Deftrans Stilla szafka podumywalkowa biały 80 x 60 45 cm
Deftrans Stilla szafka podumywalkowa biały 80 x 60 45 cm

679,00 zł

Cena regularna: 823,79 zł

Najniższa cena: 699,00 zł
szt.
Netto Marmore beige polished płytka gresowa 60x120
Netto Marmore beige polished płytka gresowa 60x120

91,60 zł

Cena regularna: 99,70 zł

Najniższa cena: 93,47 zł
m2
Deante Abelia kabina prysznicowa 90 x 200 cm walk-in
Deante Abelia kabina prysznicowa 90 x 200 cm walk-in

799,00 zł

Cena regularna: 1 199,20 zł

Najniższa cena: 899,00 zł
szt.
Deante Hiacynt deszczownia z baterią mieszaczową chrom
Deante Hiacynt deszczownia z baterią mieszaczową chrom

1 274,15 zł

Cena regularna: 1 359,20 zł

Najniższa cena: 1 189,15 zł
szt.
Ceramika Color Perla pink chevron płytka ścienna 30x60cm
Ceramika Color Perla pink chevron płytka ścienna 30x60cm

71,35 zł

Cena regularna: 75,77 zł

Najniższa cena: 72,52 zł
m2
Stargres Suomi cream mat płytka gresowa 15,5X62cm
Stargres Suomi cream mat płytka gresowa 15,5X62cm

48,90 zł

Cena regularna: 53,98 zł

Najniższa cena: 50,90 zł
m2
Paradyż ENNIS U117 light grey półpoler płytka gresowa 59,8x59,8 cm
Paradyż ENNIS U117 light grey półpoler płytka gresowa 59,8x59,8 cm

63,45 zł

Cena regularna: 109,22 zł

Najniższa cena: 69,99 zł
m2
Ceramika Color Spectre white axis płytka ścienna 25x75cm
Ceramika Color Spectre white axis płytka ścienna 25x75cm

66,35 zł

Cena regularna: 80,07 zł

Najniższa cena: 76,64 zł
m2
Tubądzin Modern Pearl inserto płytka ścienna 29,8x59,8
Tubądzin Modern Pearl inserto płytka ścienna 29,8x59,8

69,05 zł

Cena regularna: 88,34 zł

Najniższa cena: 70,67 zł
szt.
Tubądzin AQUAMARINE navy poler płytka gresowa 59,8x59,8x0,8cm
Tubądzin AQUAMARINE navy poler płytka gresowa 59,8x59,8x0,8cm

151,17 zł

Cena regularna: 193,39 zł

Najniższa cena: 154,71 zł
m2
Ceramika Końskie LU BM listwa ścienna metalowa 1x75cm
Ceramika Końskie LU BM listwa ścienna metalowa 1x75cm

31,46 zł

Cena regularna: 33,40 zł

Najniższa cena: 33,40 zł
szt.
Opoczno Classic Oak beige płytka gresowa 14,7x89
Opoczno Classic Oak beige płytka gresowa 14,7x89

91,00 zł

Cena regularna: 106,59 zł

Najniższa cena: 106,59 zł
m2
Cersanit Crea drzwi kabiny prysznicowej 100 x 200 cm lewe
Cersanit Crea drzwi kabiny prysznicowej 100 x 200 cm lewe

1 599,00 zł

Cena regularna: 1 770,37 zł

Najniższa cena: 1 770,37 zł
szt.
Opoczno Nerina Slash ivory micro płytka ścienna 29x89
Opoczno Nerina Slash ivory micro płytka ścienna 29x89

116,85 zł

Cena regularna: 147,59 zł

Najniższa cena: 139,90 zł
m2
Tubądzin Abisso grey struktura płytka ścienna 29,8x74,8
Tubądzin Abisso grey struktura płytka ścienna 29,8x74,8

137,15 zł

Cena regularna: 175,46 zł

Najniższa cena: 140,37 zł
m2
Poolspa Sophie wanna asymetryczna lewa 160x80 cm
Poolspa Sophie wanna asymetryczna lewa 160x80 cm

399,00 zł

Cena regularna: 1 101,47 zł

Najniższa cena: 459,00 zł
szt.
Domino Gris grafit płytka ścienna 25 x 36
Domino Gris grafit płytka ścienna 25 x 36

55,35 zł

Cena regularna: 76,88 zł

Najniższa cena: 58,43 zł
m2
Bianca Tiffany white decor płytka ścienna 30x90 cm
Bianca Tiffany white decor płytka ścienna 30x90 cm

109,46 zł

Cena regularna: 116,24 zł

Najniższa cena: 111,25 zł
szt.
Tubądzin MARMO D'ORO poler płytka gresowa 59.8*119.8*0,8cm
Tubądzin MARMO D'ORO poler płytka gresowa 59.8*119.8*0,8cm

186,29 zł

Cena regularna: 242,99 zł

Najniższa cena: 194,39 zł
m2
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x50x16 satyna
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x50x16 satyna

217,62 zł

Cena regularna: 237,15 zł

Najniższa cena: 237,15 zł
szt.
Tubądzin Grand Cave white struktura płytka gresowa 119,8x59,8
Tubądzin Grand Cave white struktura płytka gresowa 119,8x59,8

140,62 zł

Cena regularna: 179,89 zł

Najniższa cena: 143,91 zł
m2
Opoczno Fara taupe mat płytka ścienna 29,7x60 cm
Opoczno Fara taupe mat płytka ścienna 29,7x60 cm

66,49 zł

Cena regularna: 77,89 zł

Najniższa cena: 77,89 zł
m2
Deante Arnica deszczownia z baterią mieszaczową złoty
Deante Arnica deszczownia z baterią mieszaczową złoty

1 954,15 zł

Cena regularna: 2 159,20 zł

Najniższa cena: 1 954,15 zł
szt.
Domino Lily white lappato płytka gresowa 59,8x59,8x cm
Domino Lily white lappato płytka gresowa 59,8x59,8x cm

118,67 zł

Cena regularna: 164,82 zł

Najniższa cena: 125,26 zł
m2
Paradyż U107 Grys mat płytka ścienna 30x60 cm
Paradyż U107 Grys mat płytka ścienna 30x60 cm

49,00 zł

Cena regularna: 92,25 zł

Najniższa cena: 55,90 zł
m2
Gorgiel Europa grzejnik łazienkowy 151x56 biały
Gorgiel Europa grzejnik łazienkowy 151x56 biały

529,00 zł

Cena regularna: 750,91 zł

Najniższa cena: 569,00 zł
szt.
Tubądzin Curio blue mix B struktura płytka ścienna 23,7x7,8
Tubądzin Curio blue mix B struktura płytka ścienna 23,7x7,8

92,07 zł

Cena regularna: 117,78 zł

Najniższa cena: 94,23 zł
m2
Domino Dover grey płytka ścienna 30,8x60,8
Domino Dover grey płytka ścienna 30,8x60,8

64,65 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 68,24 zł
m2
Tubądzin Reflection white 2 inserto płytka ścienna 14,8x14,8
Tubądzin Reflection white 2 inserto płytka ścienna 14,8x14,8

12,11 zł

Cena regularna: 15,50 zł

Najniższa cena: 12,40 zł
szt.
Tubądzin Integrally white płytka ścienna 32,8 x 89,8
Tubądzin Integrally white płytka ścienna 32,8 x 89,8

133,60 zł

Cena regularna: 170,92 zł

Najniższa cena: 136,74 zł
m2
Deante Aster bateria zlewozmywakowa z podłączeniem do filtra wody chrom
Deante Aster bateria zlewozmywakowa z podłączeniem do filtra wody chrom

509,15 zł

Cena regularna: 559,20 zł

Najniższa cena: 559,20 zł
szt.
Ceramika Color Statuario white odeon płytka ścienna 30x60cm
Ceramika Color Statuario white odeon płytka ścienna 30x60cm

71,35 zł

Cena regularna: 75,77 zł

Najniższa cena: 72,52 zł
m2
Tubądzin Brainstorm black płytka ścienna 32,8x89,8
Tubądzin Brainstorm black płytka ścienna 32,8x89,8

133,60 zł

Cena regularna: 170,92 zł

Najniższa cena: 136,74 zł
m2
Bianca Shabby chic płytka ścienna 30x60 cm
Bianca Shabby chic płytka ścienna 30x60 cm

90,81 zł

Cena regularna: 96,43 zł

Najniższa cena: 92,30 zł
m2
Ceramika Color Max soft grey odeon płytka scienna 30x60cm
Ceramika Color Max soft grey odeon płytka scienna 30x60cm

71,35 zł

Cena regularna: 75,77 zł

Najniższa cena: 72,52 zł
m2
Domino Blink brown płytka ścienna 30,8 x 60,8
Domino Blink brown płytka ścienna 30,8 x 60,8

64,65 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 68,24 zł
m2
Tubądzin Organic Matt grey 1 struktura inserto płytka ścienna 32,8x89,8
Tubądzin Organic Matt grey 1 struktura inserto płytka ścienna 32,8x89,8

167,78 zł

Cena regularna: 214,65 zł

Najniższa cena: 171,72 zł
szt.
Gorgiel Mavi grzejnik łazienkowy 81,5x53,5x7,5cm czarny mat podłaczenie dolne
Gorgiel Mavi grzejnik łazienkowy 81,5x53,5x7,5cm czarny mat podłaczenie dolne

349,00 zł

Cena regularna: 870,78 zł

Najniższa cena: 497,59 zł
szt.
Tubądzin Abisso mozaika white płytka ścienna 29,8x27
Tubądzin Abisso mozaika white płytka ścienna 29,8x27

59,36 zł

Cena regularna: 75,94 zł

Najniższa cena: 60,75 zł
szt.
Tubądzin REEF dekor ścienny 32,8x89,8cm
Tubądzin REEF dekor ścienny 32,8x89,8cm

108,42 zł

Cena regularna: 138,71 zł

Najniższa cena: 110,97 zł
szt.
Ceramika Color Emo Wood ivory płytka scienna 30x60cm
Ceramika Color Emo Wood ivory płytka scienna 30x60cm

64,05 zł

Cena regularna: 68,02 zł

Najniższa cena: 65,10 zł
m2
Domino Opium white  płytka ścienna 30,8 x 60,8
Domino Opium white płytka ścienna 30,8 x 60,8

64,65 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 68,24 zł
m2
Deante Tess umywalka antracyt 59,7x39,6 cm
Deante Tess umywalka antracyt 59,7x39,6 cm

815,15 zł

Cena regularna: 959,20 zł

Najniższa cena: 789,00 zł
szt.
Defra D80 szafka kuchenna dąb sonoma 80 x 60 cm
Defra D80 szafka kuchenna dąb sonoma 80 x 60 cm

169,00 zł

Cena regularna: 230,63 zł

Najniższa cena: 179,00 zł
szt.
Ceramstic Harmigon tundra płytka ścienna 30x60
Ceramstic Harmigon tundra płytka ścienna 30x60

59,90 zł

Cena regularna: 73,30 zł

Najniższa cena: 62,90 zł
m2
Ceramika Końskie Oregon wood  płytka ścienna 25x75cm
Ceramika Końskie Oregon wood płytka ścienna 25x75cm

60,64 zł

Cena regularna: 73,19 zł

Najniższa cena: 70,05 zł
m2
Tubądzin My Tones navy mat płytka gresowa 59,8 x 59,8
Tubądzin My Tones navy mat płytka gresowa 59,8 x 59,8

115,95 zł

Cena regularna: 148,34 zł

Najniższa cena: 118,67 zł
m2
Derfa Adel D50 zestaw szafka z umywalką Roberto biały 50 cm
Derfa Adel D50 zestaw szafka z umywalką Roberto biały 50 cm

239,00 zł

Cena regularna: 322,88 zł

Najniższa cena: 269,00 zł
szt.
Bianca Dreamwood płytka gresowa 20x120 cm
Bianca Dreamwood płytka gresowa 20x120 cm

101,35 zł

Cena regularna: 107,63 zł

Najniższa cena: 103,01 zł
m2
Ceramica Bianca Concrete grey quadra płytka ścienna 25x75cm
Ceramica Bianca Concrete grey quadra płytka ścienna 25x75cm

66,35 zł

Cena regularna: 80,07 zł

Najniższa cena: 73,90 zł
m2
Opoczno Med Meer stone grys mat płytka gresowa 59,8x59,8 cm
Opoczno Med Meer stone grys mat płytka gresowa 59,8x59,8 cm

99,22 zł

Cena regularna: 122,99 zł

Najniższa cena: 122,99 zł
m2
Cersanit President kompakt warszawski z deską polipropylenową
Cersanit President kompakt warszawski z deską polipropylenową

419,00 zł

Cena regularna: 702,99 zł

Najniższa cena: 416,97 zł
szt.
Color Blue chevron płytka ścienna 30x60 cm mat
Color Blue chevron płytka ścienna 30x60 cm mat

71,35 zł

Cena regularna: 75,77 zł

Najniższa cena: 72,52 zł
m2
Tubądzin Unit Plus white 1 struktura płytka ścienna 32,8x89,8
Tubądzin Unit Plus white 1 struktura płytka ścienna 32,8x89,8

147,71 zł

Cena regularna: 188,96 zł

Najniższa cena: 151,17 zł
m2
Tubadzin Arona beige mat płytka gresowa 119,8x59,8 cm
Tubadzin Arona beige mat płytka gresowa 119,8x59,8 cm

74,90 zł

Cena regularna: 129,89 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
m2
Cersanit MYSTERY LAND BROWN płytka ścienna 20x60
Cersanit MYSTERY LAND BROWN płytka ścienna 20x60

46,77 zł

Cena regularna: 67,19 zł

Najniższa cena: 67,19 zł
m2
Opoczno DISTANCE grey poler płytka gresowa 59,8x59,8cm
Opoczno DISTANCE grey poler płytka gresowa 59,8x59,8cm

141,45 zł

Cena regularna: 200,88 zł

Najniższa cena: 169,70 zł
m2
Ceramika Color Xero white dekor ścienny 25x75cm
Ceramika Color Xero white dekor ścienny 25x75cm

46,09 zł

Cena regularna: 55,62 zł

Najniższa cena: 53,24 zł
szt.
Cersanit Moduo drzwi kabiny przysznicowej 80 x 195 cm lewe
Cersanit Moduo drzwi kabiny przysznicowej 80 x 195 cm lewe

999,00 zł

Cena regularna: 1 253,78 zł

Najniższa cena: 1 253,78 zł
szt.
Ceramica Bianca Red Koi 1 decor płytka ścienna 30x90cm
Ceramica Bianca Red Koi 1 decor płytka ścienna 30x90cm

109,46 zł

Cena regularna: 116,24 zł

Najniższa cena: 116,24 zł
szt.
Tubądzin Arona grey mat płytka gresowa 119,8x59,8 cm
Tubądzin Arona grey mat płytka gresowa 119,8x59,8 cm

74,90 zł

Cena regularna: 129,89 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
m2
Color Biała płytka ścienna 30x60 cm
Color Biała płytka ścienna 30x60 cm

64,05 zł

Cena regularna: 68,02 zł

Najniższa cena: 65,10 zł
m2
Paradyż MINIROCK U118 beige mat płytka gresowa 59,8x59,8 cm
Paradyż MINIROCK U118 beige mat płytka gresowa 59,8x59,8 cm

58,90 zł

Cena regularna: 90,11 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Dremex Chuck umywalka nablatowa prostokątna 60x35x12 quartz antracyt
Dremex Chuck umywalka nablatowa prostokątna 60x35x12 quartz antracyt

819,19 zł

Cena regularna: 899,11 zł

Najniższa cena: 899,11 zł
szt.
Paradyż Wood basic naturale płytka gresowa 20x60
Paradyż Wood basic naturale płytka gresowa 20x60

86,35 zł

Cena regularna: 88,75 zł

Najniższa cena: 88,75 zł
m2
Deante Funkia kabina prysznicowa półokrągła szkło szronione 90x90x185 cm
Deante Funkia kabina prysznicowa półokrągła szkło szronione 90x90x185 cm

860,00 zł

Cena regularna: 1 119,20 zł

Najniższa cena: 1 189,15 zł
szt.
Tubądzin Organic Matt grey płytka ścienna 16,3x44,8
Tubądzin Organic Matt grey płytka ścienna 16,3x44,8

154,02 zł

Cena regularna: 197,05 zł

Najniższa cena: 157,64 zł
m2
Ceramica Bianco Deep ocean płytka ścienna 25x75cm
Ceramica Bianco Deep ocean płytka ścienna 25x75cm

67,06 zł

Cena regularna: 80,93 zł

Najniższa cena: 77,47 zł
m2
Domino Navara beige struktura płytka ścienna 25 x 36.
Domino Navara beige struktura płytka ścienna 25 x 36.

53,73 zł

Cena regularna: 79,95 zł

Najniższa cena: 57,56 zł
m2
Ceramika Color Corina cream płytka ścienna 30x60cm
Ceramika Color Corina cream płytka ścienna 30x60cm

64,05 zł

Cena regularna: 68,02 zł

Najniższa cena: 65,10 zł
m2
Domino Navara beż inserto płytka ścienna 25 x 36
Domino Navara beż inserto płytka ścienna 25 x 36

20,46 zł

Cena regularna: 28,41 zł

Najniższa cena: 21,59 zł
szt.
Dremex Geo umywalka nablatowa okrągła fi41x13,5 biały połysk
Dremex Geo umywalka nablatowa okrągła fi41x13,5 biały połysk

369,13 zł

Cena regularna: 405,14 zł

Najniższa cena: 405,14 zł
szt.
Bianca Tiffany black decor płytka ścienna 30x90 cm
Bianca Tiffany black decor płytka ścienna 30x90 cm

109,46 zł

Cena regularna: 116,24 zł

Najniższa cena: 111,25 zł
szt.
Deante Hiacynt  bateria umywalkowa stojąca wyższa czarna
Deante Hiacynt bateria umywalkowa stojąca wyższa czarna

594,15 zł

Cena regularna: 639,20 zł

Najniższa cena: 594,15 zł
szt.
Domino Lilo bianco poler płytka gresowa 59,8 x 59,8.
Domino Lilo bianco poler płytka gresowa 59,8 x 59,8.

143,91 zł

Cena regularna: 199,88 zł

Najniższa cena: 139,90 zł
m2
Sapsan Torino Grey Sugar Lappato płytka gresowa 60x60
Sapsan Torino Grey Sugar Lappato płytka gresowa 60x60

69,90 zł

Cena regularna: 135,48 zł

Najniższa cena: 97,90 zł
m2
Cersanit GPTU 607 graphite mat płytka gresowa 59,8x59,8
Cersanit GPTU 607 graphite mat płytka gresowa 59,8x59,8

55,23 zł

Cena regularna: 105,39 zł

Najniższa cena: 105,39 zł
m2
PPO MODERN bianco linea 29.6*59.5 (1.06)
PPO MODERN bianco linea 29.6*59.5 (1.06)

61,90 zł

Cena regularna: 89,39 zł

Najniższa cena: 65,90 zł
m2
Laufen Mio wanna asymetryczna prawa 170x105 cm
Laufen Mio wanna asymetryczna prawa 170x105 cm

499,00 zł

Cena regularna: 1 722,00 zł

Najniższa cena: 699,00 zł
szt.
Tubądzin Tinta brown dekor ścienny 14,8 x 14,8
Tubądzin Tinta brown dekor ścienny 14,8 x 14,8

20,68 zł

Cena regularna: 26,46 zł

Najniższa cena: 21,17 zł
szt.
Paradyż Spectre nero struktura płytka gresowa 19,8x19,8 cm
Paradyż Spectre nero struktura płytka gresowa 19,8x19,8 cm

39,90 zł

Cena regularna: 114,69 zł

Najniższa cena: 55,90 zł
m2
Ceramika Końskie Listwa grey glass ścienna 1,5x75cm
Ceramika Końskie Listwa grey glass ścienna 1,5x75cm

20,03 zł

Cena regularna: 21,27 zł

Najniższa cena: 21,27 zł
szt.
Deante Mokko uchwyt na papier toaletowy czarny mat
Deante Mokko uchwyt na papier toaletowy czarny mat

38,17 zł

Cena regularna: 51,91 zł

Najniższa cena: 38,17 zł
szt.
Deante Abelia kabina prysznicowa 120 x 200 cm walk-in
Deante Abelia kabina prysznicowa 120 x 200 cm walk-in

899,00 zł

Cena regularna: 1 359,20 zł

Najniższa cena: 1 019,00 zł
szt.
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x60x16 satyna
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x60x16 satyna

225,42 zł

Cena regularna: 245,65 zł

Najniższa cena: 245,65 zł
szt.
Ceramika Końskie Montreal grey płytki ścienne 30x60cm
Ceramika Końskie Montreal grey płytki ścienne 30x60cm

56,90 zł

Cena regularna: 68,02 zł

Najniższa cena: 56,49 zł
m2
Tubądzin Grey Stain Geo laptto płytka gresowa 59,8x59,8
Tubądzin Grey Stain Geo laptto płytka gresowa 59,8x59,8

140,62 zł

Cena regularna: 179,89 zł

Najniższa cena: 143,91 zł
m2
Deftra D80 szafka kuchenna biała 80 x 60 cm
Deftra D80 szafka kuchenna biała 80 x 60 cm

169,00 zł

Cena regularna: 230,63 zł

Najniższa cena: 179,00 zł
szt.
Roca Alter umywalka nablatowa 38x38 cm
Roca Alter umywalka nablatowa 38x38 cm

479,70 zł

Cena regularna: 639,60 zł

Najniższa cena: 448,34 zł
szt.
Tubądzin Patch white inserto płytka ścienna 22,3x22,3
Tubądzin Patch white inserto płytka ścienna 22,3x22,3

26,65 zł

Cena regularna: 34,09 zł

Najniższa cena: 27,27 zł
szt.
KODOWANE - TANIE KUPOWANIE
PRODUKTY Z KODAMI RABATOWYMI
New Trendy New Renoma kabina 120x100x195cm
New Trendy New Renoma kabina 120x100x195cm

3 187,94 zł

szt.
New Trendy Kabina Varia New 100x80x165
New Trendy Kabina Varia New 100x80x165

1 734,14 zł

szt.
New Trendy Kabina Varia New 80x80x165cm
New Trendy Kabina Varia New 80x80x165cm

1 642,27 zł

szt.
New Trendy Kabina Varia New 90x90x190
New Trendy Kabina Varia New 90x90x190

1 727,51 zł

szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

 

www.lazienki.eco

 

§1
POSTANOWIENIA OGÓLNE

  1. Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu internetowego www.lazienki.eco jest Przemysław Stoń wykonujący działalność gospodarczą pod firmą TGS PRZEMYSŁAW STOŃ wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki, miejsce wykonywania działalności oraz adres do doręczeń: ul. Pawła 23, 41-708 Ruda Śląska, NIP: 6312213594, REGON: 276403698, adres poczty elektronicznej (e-mail): sklep@lazienki.eco, numer telefonu: +48 600 012 164, zwany dalej „Administratorem" i będący jednocześnie „Usługodawcą”.
  2. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem strony internetowej są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane dalej RODO oraz ustawą o prawach konsumenta z dnia 30 maja 2014r.
  3. Wszelkie wyrazy lub wyrażenia pisane w treści niniejszej Polityki Prywatności z dużej litery należy rozumieć zgodnie z ich definicją zawartą w Regulaminie Sklepu internetowego www.lazienki.eco

 

§2
RODZAJ PRZETWARZANYCH DANYCH OSOBOWYCH, CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

CEL PRZETWARZANIA I PODSTAWA PRAWNA.

    1. Administrator przetwarza dane osobowe Usługobiorców Sklepu www.lazienki.eco w przypadku:
        1. rejestracji Konta w Sklepie, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym Kontem, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO (realizacja umowy o świadczenie usługi drogą elektroniczną zgodnie z Regulaminem Sklepu),
        1. składania zamówienia w Sklepie, w celu wykonania umowy sprzedaży, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO (realizacja umowy sprzedaży),
        1. skorzystania z Systemu Opinii, w celu poznania zdania Klienta na temat zawartej z Administratorem Umowy Sprzedaży, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes przedsiębiorcy).
    2. RODZAJ PRZETWARZANYCH DANYCH OSOBOWYCH. Usługobiorca podaje, w przypadku:
        1. Konta: imię i nazwisko, login, adres, adres e-mail.
        1. Zamówienia: imię i nazwisko, adres, NIP, adres e-mail, numer telefonu.
        1. Systemu Opinii: imię, adres mailowy
  1. OKRES ARCHIWIZACJI DANYCH OSOBOWYCH.
    Dane osobowe Usługobiorców przechowywane są przez Administratora:
      1. w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, tak długo, jak jest to niezbędne do wykonania umowy, a po tym czasie przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat sześć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata.
      1. w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest zgoda, tak długo, aż zgoda nie zostanie odwołana, a po odwołaniu zgody przez okres czasu odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić Administrator i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat sześć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata.
  2. Podczas korzystania ze Sklepu mogą być pobierane dodatkowe informacje, w szczególności: adres IP przypisany do komputera Usługobiorcy lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, nazwa domeny, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.
  3. Po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną lub wykonywania telefonicznych połączeń w celu marketingu bezpośredniego – odpowiednio w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną lub art. 172 ust. 1 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku – Prawo Telekomunikacyjne, w tym kierowanych w wyniku profilowania, o ile Usługobiorca wyraził stosowną zgodę.
  4. Od Usługobiorców mogą być także gromadzone dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach, podejmowanych w Sklepie. Podstawą prawną tego rodzaju czynności jest prawnie uzasadniony interes Administratora (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na ułatwieniu korzystania z usług świadczonych drogą elektroniczną oraz na poprawie funkcjonalności tych usług.
  5. Podanie danych osobowych przez Usługobiorcę jest dobrowolne.
  6. Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są:
      1. przetwarzane zgodnie z prawem,
      1. zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów i niepoddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami,
      1. merytorycznie poprawne i adekwatne w stosunku do celów, w jakich są przetwarzane oraz przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania.

§3
UDOSTĘPNIENIE DANYCH OSOBOWYCH

  1. Dane osobowe Usługobiorców przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu Sklepu, a w szczególności do:
      1. podmiotów realizujących dostawę Produktów,
      1. dostawców systemów płatności,
      1. dostawców systemów ankiet opiniujących
      1. biura księgowego,
      1. hostingodawcy,
      1. dostawcy oprogramowania umożliwiającego prowadzenie działalności,
      1. podmiotów zapewniających system mailingowy,
      1. dostawcy oprogramowania potrzebnego do prowadzenia sklepu internetowego.
  2. Dostawcy usług, o których mowa w pkt 1 niniejszego paragrafu, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, albo podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych (podmioty przetwarzające) albo samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania (administratorzy).
  3. Dane osobowe Usługobiorców są przechowywane wyłącznie na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG), z zastrzeżeniem §5 pkt 5 oraz §6 Polityki Prywatności.

§4
PRAWO KONTROLI, DOSTĘPU DO TREŚCI WŁASNYCH DANYCH ORAZ ICH POPRAWIANIA

    1. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
    2. Podstawy prawne żądania Usługobiorcy:
        1. Dostęp do danych – art. 15 RODO.
        1. Sprostowanie danych – art. 16 RODO.
        1. Usunięcie danych (tzw. prawo do bycia zapomnianym) – art. 17 RODO.
        1. Ograniczenie przetwarzania – art. 18 RODO.
        1. Przeniesienie danych – art. 20 RODO.
        1. Sprzeciw – art. 21 RODO
        1. Cofnięcie zgody – art. 7 ust. 3 RODO.
    3. W celu realizacji uprawnień, o których mowa w pkt 2 można wysłać stosowną wiadomość e-mail na adres: sklep@lazienki.eco
    4. W sytuacji wystąpienia przez Usługobiorcę z uprawnieniem wynikającym z powyższych praw, Administrator spełnia żądanie albo odmawia jego spełnienia niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak - z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – Administrator nie będzie mógł spełnić żądania w ciągu miesiąca, spełni je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując Usługobiorcę uprzednio w terminie miesiąca od otrzymania żądania - o zamierzonym przedłużeniu terminu oraz jego przyczynach.
    5. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba, której dane dotyczą, ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

§5
PLIKI "COOKIES"

      1. Strona Administratora używa plików„cookies”.
      2. Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług na stronie internetowej Sklepu. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony, a także dają one także możliwość opracowywania ogólnych statystyk odwiedzin strony internetowej.
      3. W ramach strony stosowane są dwa rodzaje plików „cookies”: „sesyjne” oraz „stałe”.
          1. Cookies” „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia strony).
          1. „Stałe” pliki „cookies” przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików „cookies” lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę.
      4. Administrator wykorzystuje własne pliki cookies w celu lepszego poznania sposobu interakcji Usługobiorców w zakresie zawartości strony. Pliki gromadzą informacje o sposobie korzystania ze strony internetowej przez Usługobiorcę, typie strony, z jakiej Usługobiorca został przekierowany oraz liczbie odwiedzin i czasie wizyty Usługobiorcy na stronie internetowej. Informacje te nie rejestrują konkretnych danych osobowych Usługobiorcy, lecz służą do opracowania statystyk korzystania ze strony.
      5. Administrator wykorzystuje zewnętrzne pliki cookies w celu zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics (administrator cookies zewnętrznego: Google Inc. z siedzibą w USA).
      6. Pliki cookies mogą być również wykorzystywane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, w celu wyświetlania reklam dopasowanych do sposobu, w jaki Usługobiorca korzysta ze Sklepu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji Usługobiorcy lub czasie pozostawania na danej stronie.
      7. Usługobiorca ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez:
          1. ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
          1. zmianę ustawień w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są również w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

§6
USŁUGI DODATKOWE ZWIĄZANE Z AKTYWNOŚCIĄ UŻYTKOWNIKA W SKLEPIE

      1. W Sklepie wykorzystywane są tzw. wtyczki społecznościowe („wtyczki“) serwisów społecznościowych. Wyświetlając stronę internetową www.lazienki.eco, zawierającą taką wtyczkę, przeglądarka Usługobiorcy nawiąże bezpośrednie połączenie z serwerami Facebook
      2. Zawartość wtyczki jest przekazywana przez danego usługodawcę bezpośrednio do przeglądarki Usługobiorcy i integrowana ze stroną. Dzięki tej integracji, usługodawcy otrzymują informację, że przeglądarka Usługobiorcy wyświetliła stronę www.lazienki.eco, nawet jeśli Usługobiorca nie posiada profilu u danego usługodawcy, czy nie jest u niego akurat zalogowany. Taka informacja (wraz z adresem IP Usługobiorcy) jest przesyłana przez przeglądarkę bezpośrednio do serwera danego usługodawcy (niektóre serwery znajdują się w USA) i tam przechowywana.
      3. Jeśli Usługobiorca zaloguje się do powyższego serwisu społecznościowego, to usługodawca ten będzie mógł bezpośrednio przyporządkować wizytę na stronie www.lazienki.eco do profilu Usługobiorcy w danym serwisie społecznościowym.
      4. Jeśli Usługobiorca użyje danej wtyczki, np. klikając na przycisk „Lubię to” lub przycisk „Udostępnij”, to odpowiednia informacja zostanie również przesłana bezpośrednio na serwer danego usługodawcy i tam zachowana.
      5. Cel i zakres gromadzenia danych oraz ich dalszego przetwarzania i wykorzystania przez usługodawców, jak również możliwość kontaktu oraz prawa Usługobiorcy w tym zakresie i możliwość dokonania ustawień zapewniających ochronę prywatności Usługobiorcy zostały opisane w polityce prywatności usługodawcy: https://www.facebook.com/policy.php
      6. Jeśli Usługobiorca nie chce, aby serwisy społecznościowe przyporządkowywały dane zebrane w trakcie odwiedzin na stronie www.lazienki.eco bezpośrednio jego profilowi w danym serwisie, to przed wizytą na stronie www.lazienki.eco musi wylogować się z tego serwisu. Usługobiorca może również całkowicie uniemożliwić załadowanie na stronie wtyczek stosując odpowiednie rozszerzenia dla przeglądarki, np. blokowanie skryptów za pomocą „NoScript“.
      7. Administrator wykorzystuje na swojej stronie narzędzia remarketingowe tj. Google Ads, wiąże się to z wykorzystywaniem plików cookies firmy Google LLC dotyczących usługi Google Ads. W ramach mechanizmu do zarządzania ustawieniami plików cookies Usługobiorca ma możliwość zdecydowania, czy Usługodawca będzie mógł korzystać z Google Ads (administrator cookies zewnętrznego: Google Inc. z siedzibą w USA) w stosunku do niego.

 

§7
POSTANOWIENIA KOŃCOWE

    1. Administrator stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem..
    2. Administrator udostępnia odpowiednie środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione, danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną.
    3. W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką prywatności stosuje się odpowiednio przepisy RODO oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium