Promocje
Gorgiel Ebro Wygięty grzejnik łazienkowy 95x53 czarny mat
Gorgiel Ebro Wygięty grzejnik łazienkowy 95x53 czarny mat

579,00 zł

Cena regularna: 754,33 zł

Najniższa cena: 699,00 zł
szt.
Domino Hass brown płytka gresowa 59,8 x 119,8
Domino Hass brown płytka gresowa 59,8 x 119,8

115,13 zł

Cena regularna: 159,90 zł

Najniższa cena: 159,90 zł
m2
Domino Alabaster Shine mat płytka gresowa 59,8x119,8 cm
Domino Alabaster Shine mat płytka gresowa 59,8x119,8 cm

115,13 zł

Cena regularna: 159,90 zł

Najniższa cena: 121,52 zł
m2
Stargres TAIGA HONEY MAT  płytka gresowa 15,5X62cm.
Stargres TAIGA HONEY MAT płytka gresowa 15,5X62cm.

48,90 zł

Cena regularna: 56,09 zł

Najniższa cena: 50,90 zł
m2
Domino Woodbrille beige płytka ścienna 30,8x60,8 cm
Domino Woodbrille beige płytka ścienna 30,8x60,8 cm

64,65 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 68,24 zł
m2
Tubądzin Liberte Ivory płytka ścienna 29,8x74,8 cm
Tubądzin Liberte Ivory płytka ścienna 29,8x74,8 cm

122,39 zł

Cena regularna: 152,99 zł

Najniższa cena: 125,79 zł
m2
Koło Varius szafka podumywlkowa 80cm
Koło Varius szafka podumywlkowa 80cm

1 079,00 zł

Cena regularna: 1 303,80 zł

Najniższa cena: 1 303,80 zł
szt.
Defra Mea New D50 zestaw szafka z umywalką Roberto biały 50 cm
Defra Mea New D50 zestaw szafka z umywalką Roberto biały 50 cm

329,00 zł

Cena regularna: 442,80 zł

Najniższa cena: 349,00 zł
szt.
Tubądzin Tender stone sat płytka gresowa 119,8 x 59,8
Tubądzin Tender stone sat płytka gresowa 119,8 x 59,8

194,39 zł

Cena regularna: 242,99 zł

Najniższa cena: 199,79 zł
m2
Deante Leda zlewozmywak granitowy 1-komorowy 67x44 grafitowy z baterią
Deante Leda zlewozmywak granitowy 1-komorowy 67x44 grafitowy z baterią

594,15 zł

Cena regularna: 730,15 zł

Najniższa cena: 594,15 zł
szt.
Deante Funkia kabina prysznicowa 90 x 90 x 185 cm półokrągła
Deante Funkia kabina prysznicowa 90 x 90 x 185 cm półokrągła

899,00 zł

Cena regularna: 1 189,15 zł

Najniższa cena: 899,00 zł
szt.
Paradyż ENNIS U117 light beige mat płytka gresowa 59,8x59,8 cm
Paradyż ENNIS U117 light beige mat płytka gresowa 59,8x59,8 cm

69,90 zł

Cena regularna: 90,11 zł

Najniższa cena: 75,90 zł
m2
KFA Modern parawan nawannowy składany 3-elementowy 120 cm biały
KFA Modern parawan nawannowy składany 3-elementowy 120 cm biały

627,90 zł

Cena regularna: 823,92 zł

Najniższa cena: 659,14 zł
szt.
Deante Mokko haczyk na ręcznik pojedyńczy czarny mat
Deante Mokko haczyk na ręcznik pojedyńczy czarny mat

25,42 zł

Cena regularna: 33,92 zł

Najniższa cena: 25,42 zł
szt.
Domino Margot green płytka ścienna 59,8 x 59,8
Domino Margot green płytka ścienna 59,8 x 59,8

64,65 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 68,24 zł
m2
Geberit Sigma20 przycisk spłukujący biały-chrom-biały
Geberit Sigma20 przycisk spłukujący biały-chrom-biały

448,29 zł

Cena regularna: 466,97 zł

Najniższa cena: 448,29 zł
szt.
Tubądzin Epoxy graphite 2 mat płytka gresowa 59,8x59,8
Tubądzin Epoxy graphite 2 mat płytka gresowa 59,8x59,8

118,67 zł

Cena regularna: 148,34 zł

Najniższa cena: 121,97 zł
m2
Ceramika Color Spectre white axis płytka ścienna 25x75cm
Ceramika Color Spectre white axis płytka ścienna 25x75cm

76,64 zł

Cena regularna: 80,07 zł

Najniższa cena: 75,90 zł
m2
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x50x16,5 dekor
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x50x16,5 dekor

248,82 zł

Cena regularna: 271,15 zł

Najniższa cena: 271,15 zł
szt.
Deante Maro bateria umywalkowa stojąca chrom
Deante Maro bateria umywalkowa stojąca chrom

201,75 zł

Cena regularna: 228,65 zł

Najniższa cena: 165,00 zł
szt.
Tubądzin Curio blue mix C struktura płytka ścienna 23,7x7,8
Tubądzin Curio blue mix C struktura płytka ścienna 23,7x7,8

94,23 zł

Cena regularna: 117,78 zł

Najniższa cena: 96,84 zł
m2
Deante Mokko uchwyt na papier toaletowy z półką czarny mat
Deante Mokko uchwyt na papier toaletowy z półką czarny mat

67,92 zł

Cena regularna: 84,92 zł

Najniższa cena: 67,92 zł
szt.
Gorgiel Europa grzejnik łazienkowy 116x44 biały
Gorgiel Europa grzejnik łazienkowy 116x44 biały

409,00 zł

Cena regularna: 600,09 zł

Najniższa cena: 429,00 zł
szt.
KOLO GEO EASY KABINA PÓŁOKRĄGŁA  90CM
KOLO GEO EASY KABINA PÓŁOKRĄGŁA 90CM

1 259,00 zł

Cena regularna: 1 401,22 zł

Najniższa cena: 1 401,22 zł
szt.
Gorgiel Europa grzejnik łazienkowy 66x56 biały
Gorgiel Europa grzejnik łazienkowy 66x56 biały

279,00 zł

Cena regularna: 503,73 zł

Najniższa cena: 299,00 zł
szt.
Tubądzin Torano grey mat płytka gresowa 59,8x59,8
Tubądzin Torano grey mat płytka gresowa 59,8x59,8

79,90 zł

Cena regularna: 143,91 zł

Najniższa cena: 82,50 zł
m2
Domino Select White poler płytka ścienna 29,8x59,8 cm
Domino Select White poler płytka ścienna 29,8x59,8 cm

59,90 zł

Cena regularna: 97,17 zł

Najniższa cena: 59,90 zł
m2
Poolspa Orbita wanna narożna 140x100 cm lewa
Poolspa Orbita wanna narożna 140x100 cm lewa

399,00 zł

Cena regularna: 1 115,86 zł

Najniższa cena: 489,00 zł
szt.
Hydrofox Hana deska sedesowa duroplast, wolnoopadająca
Hydrofox Hana deska sedesowa duroplast, wolnoopadająca

99,90 zł

Cena regularna: 141,45 zł

Najniższa cena: 109,90 zł
szt.
Roca Metropolis drzwi skrzydłowe z polem stałym 90 cm
Roca Metropolis drzwi skrzydłowe z polem stałym 90 cm

1 771,20 zł

Cena regularna: 2 361,60 zł

Najniższa cena: 2 361,60 zł
szt.
Domino Duo graphite inserto B płytka ścienna 29,8x59,8 cm
Domino Duo graphite inserto B płytka ścienna 29,8x59,8 cm

50,39 zł

Cena regularna: 69,99 zł

Najniższa cena: 53,19 zł
szt.
Defra Mea New C35 słupek dąb craft złoty 169 x 35 cm
Defra Mea New C35 słupek dąb craft złoty 169 x 35 cm

319,00 zł

Cena regularna: 483,39 zł

Najniższa cena: 329,00 zł
szt.
Ceramstic Coriento White mat płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Coriento White mat płytka gresowa 60x60 cm

75,90 zł

Cena regularna: 86,70 zł

Najniższa cena: 74,90 zł
m2
Deante Kerria Plus kabina prysznicowa 120 x 200 cm walk-in
Deante Kerria Plus kabina prysznicowa 120 x 200 cm walk-in

1 359,15 zł

Cena regularna: 1 614,15 zł

Najniższa cena: 1 359,15 zł
szt.
Tubądzin Modern Pearl dekor obraz 8-elementowy parrots płytka ścienna 119,8x119,8
Tubądzin Modern Pearl dekor obraz 8-elementowy parrots płytka ścienna 119,8x119,8

554,65 zł

Cena regularna: 693,32 zł

Najniższa cena: 570,06 zł
szt.
Bianca White glossy płytka ścienna 30x90 cm
Bianca White glossy płytka ścienna 30x90 cm

92,30 zł

Cena regularna: 96,43 zł

Najniższa cena: 96,43 zł
m2
Stargres Suomi white płytka gresowa 15,5x62 cm mat
Stargres Suomi white płytka gresowa 15,5x62 cm mat

48,90 zł

Cena regularna: 56,09 zł

Najniższa cena: 50,90 zł
m2
Koło Niven ścianka boczna 80cm
Koło Niven ścianka boczna 80cm

829,00 zł

Cena regularna: 1 021,39 zł

Najniższa cena: 1 021,39 zł
szt.
Sapsan steel listwa Copper mat 1x120
Sapsan steel listwa Copper mat 1x120

36,90 zł

Cena regularna: 57,49 zł

Najniższa cena: 49,90 zł
szt.
Ceramstic Harmigon tundra mat płytka gresowa 60x60
Ceramstic Harmigon tundra mat płytka gresowa 60x60

89,90 zł

Cena regularna: 90,91 zł

Najniższa cena: 69,00 zł
m2
Cersanit Larga umywalka nablatowa okrągła 40 x 40 cm biały mat
Cersanit Larga umywalka nablatowa okrągła 40 x 40 cm biały mat

579,00 zł

Cena regularna: 722,42 zł

Najniższa cena: 579,00 zł
szt.
Paradyż MINIROCK U118 grey ma płytka gresowa 59,8x59,8 cm
Paradyż MINIROCK U118 grey ma płytka gresowa 59,8x59,8 cm

69,90 zł

Cena regularna: 90,11 zł

Najniższa cena: 75,90 zł
m2
Tubądzin Steel Copper 5 listwa ścienna 59,8x2
Tubądzin Steel Copper 5 listwa ścienna 59,8x2

62,08 zł

Cena regularna: 77,60 zł

Najniższa cena: 63,80 zł
szt.
Ceramika Color Green chevron mat płytka ścienna 30x60cm
Ceramika Color Green chevron mat płytka ścienna 30x60cm

73,90 zł

Cena regularna: 75,77 zł

Najniższa cena: 77,93 zł
m2
Deftra D80 szafka kuchenna biała 80 x 60 cm
Deftra D80 szafka kuchenna biała 80 x 60 cm

169,00 zł

Cena regularna: 230,63 zł

Najniższa cena: 179,00 zł
szt.
Snaplast Freezone kabina natryskowa prostokątna szkło przezroczyste 80x120 cm lewa
Snaplast Freezone kabina natryskowa prostokątna szkło przezroczyste 80x120 cm lewa

1 329,00 zł

Cena regularna: 1 414,01 zł

Najniższa cena: 1 329,00 zł
szt.
Gorgiel Ebro grzejnik łazienkowy 120x50 ciemny grafit mat
Gorgiel Ebro grzejnik łazienkowy 120x50 ciemny grafit mat

639,00 zł

Cena regularna: 876,62 zł

Najniższa cena: 815,00 zł
szt.
Ceramica Bianca Perla pink onda płytka ścienna 30X90cm
Ceramica Bianca Perla pink onda płytka ścienna 30X90cm

99,72 zł

Cena regularna: 104,18 zł

Najniższa cena: 104,18 zł
m2
Tubądzin Grunge blue B dekor ścienny szklany 89,8 x 32,8
Tubądzin Grunge blue B dekor ścienny szklany 89,8 x 32,8

198,55 zł

Cena regularna: 248,19 zł

Najniższa cena: 204,07 zł
szt.
Deante Peonia Zero New czarna deska wolnoopadająca slim
Deante Peonia Zero New czarna deska wolnoopadająca slim

379,00 zł

Cena regularna: 466,65 zł

Najniższa cena: 379,00 zł
szt.
Koło Modo umywalka meblowa 60x48,5cm
Koło Modo umywalka meblowa 60x48,5cm

319,00 zł

Cena regularna: 543,76 zł

Najniższa cena: 543,76 zł
szt.
Tubądzin Tinta płytka ścienna 29,8 x 59,8
Tubądzin Tinta płytka ścienna 29,8 x 59,8

100,69 zł

Cena regularna: 125,87 zł

Najniższa cena: 103,49 zł
m2
Deante Odpływ liniowy podłogowy odwracalny nero 60 cm
Deante Odpływ liniowy podłogowy odwracalny nero 60 cm

466,65 zł

Cena regularna: 509,15 zł

Najniższa cena: 466,65 zł
szt.
Domino Artemon grey płytka ścienna 30,8x60,8 cm
Domino Artemon grey płytka ścienna 30,8x60,8 cm

61,96 zł

Cena regularna: 89,79 zł

Najniższa cena: 64,65 zł
m2
Tubądzin Goldgreen mix dekor ścienny  22,0 X 7,2
Tubądzin Goldgreen mix dekor ścienny 22,0 X 7,2

7,17 zł

Cena regularna: 8,96 zł

Najniższa cena: 7,37 zł
szt.
Deante Agawa bateria umywalkowa stojąca chrom
Deante Agawa bateria umywalkowa stojąca chrom

305,15 zł

Cena regularna: 339,15 zł

Najniższa cena: 319,20 zł
szt.
Tubądzin Integrally light grey struktura płytka gresowa 59,8 x 59,8
Tubądzin Integrally light grey struktura płytka gresowa 59,8 x 59,8

122,21 zł

Cena regularna: 152,77 zł

Najniższa cena: 125,61 zł
m2
Domino Biel diamond inserto płytka ścienna 22,3 x 44,8
Domino Biel diamond inserto płytka ścienna 22,3 x 44,8

25,77 zł

Cena regularna: 35,79 zł

Najniższa cena: 27,20 zł
szt.
Tubądzin Rust Stain lappato płytka gresowa 59,8x59,8
Tubądzin Rust Stain lappato płytka gresowa 59,8x59,8

136,74 zł

Cena regularna: 170,92 zł

Najniższa cena: 140,53 zł
m2
Geberit Twinline 30 przycisk spłukujący chrom
Geberit Twinline 30 przycisk spłukujący chrom

454,56 zł

Cena regularna: 473,50 zł

Najniższa cena: 454,56 zł
szt.
Masma Coliber deska sedesowa duroplast, wolnoopadająca.
Masma Coliber deska sedesowa duroplast, wolnoopadająca.

108,90 zł

Cena regularna: 145,14 zł

Najniższa cena: 145,14 zł
szt.
Tubądzin Abisso listwa ścienna grey 74,8x7,2
Tubądzin Abisso listwa ścienna grey 74,8x7,2

40,56 zł

Cena regularna: 50,70 zł

Najniższa cena: 41,68 zł
szt.
Domino Lily white płytka ścienna 29,8x59,8 cm
Domino Lily white płytka ścienna 29,8x59,8 cm

86,35 zł

Cena regularna: 119,93 zł

Najniższa cena: 91,15 zł
m2
Geberit Sigma20 przycisk spłukujący easy-to-clean czarny-mat
Geberit Sigma20 przycisk spłukujący easy-to-clean czarny-mat

591,31 zł

Cena regularna: 615,95 zł

Najniższa cena: 591,31 zł
szt.
Deante Mokko uchwyt na papier toaletowy czarny mat
Deante Mokko uchwyt na papier toaletowy czarny mat

38,17 zł

Cena regularna: 55,16 zł

Najniższa cena: 38,17 zł
szt.
Tubądzin REEF dekor ścienny 32,8x89,8cm
Tubądzin REEF dekor ścienny 32,8x89,8cm

110,97 zł

Cena regularna: 138,71 zł

Najniższa cena: 138,71 zł
szt.
Domino Margot beige płytka gresowa 59,8 x 59,8
Domino Margot beige płytka gresowa 59,8 x 59,8

86,35 zł

Cena regularna: 119,93 zł

Najniższa cena: 91,15 zł
m2
Roca Alter umywalka nablatowa 38x38 cm
Roca Alter umywalka nablatowa 38x38 cm

479,70 zł

Cena regularna: 639,60 zł

Najniższa cena: 448,34 zł
szt.
Roca Capital drzwi prysznicowe składanie 90 cm
Roca Capital drzwi prysznicowe składanie 90 cm

1 365,30 zł

Cena regularna: 1 820,40 zł

Najniższa cena: 1 328,40 zł
szt.
Gorgiel Ebro Wygięty grzejnik łazienkowy 140x53 biały
Gorgiel Ebro Wygięty grzejnik łazienkowy 140x53 biały

679,00 zł

Cena regularna: 918,93 zł

Najniższa cena: 859,00 zł
szt.
Ceramstic Combin lago poler płytka gresowa 60 x 120 cm
Ceramstic Combin lago poler płytka gresowa 60 x 120 cm

49,90 zł

Cena regularna: 170,84 zł

Najniższa cena: 66,90 zł
m2
Deante Neo Boro bateria umywlkowa ścienna chrom
Deante Neo Boro bateria umywlkowa ścienna chrom

194,65 zł

Cena regularna: 220,15 zł

Najniższa cena: 207,20 zł
szt.
Ceramika Color Java white płytka ścienna. 25x75cm
Ceramika Color Java white płytka ścienna. 25x75cm

70,05 zł

Cena regularna: 73,19 zł

Najniższa cena: 55,00 zł
m2
Tubądzin Goldgreen B dekor scienny 74,8 X 29,8
Tubądzin Goldgreen B dekor scienny 74,8 X 29,8

100,69 zł

Cena regularna: 125,87 zł

Najniższa cena: 103,49 zł
szt.
Paradyż ENNIS U117 light grey półpoler płytka gresowa 59,8x59,8 cm
Paradyż ENNIS U117 light grey półpoler płytka gresowa 59,8x59,8 cm

69,99 zł

Cena regularna: 109,22 zł

Najniższa cena: 85,90 zł
m2
Domino Biała płytka ścienna 22,3x44,8 cm
Domino Biała płytka ścienna 22,3x44,8 cm

57,56 zł

Cena regularna: 79,95 zł

Najniższa cena: 60,76 zł
m2
Color Calacatta oro płytka ścienna 30x60 cm
Color Calacatta oro płytka ścienna 30x60 cm

65,10 zł

Cena regularna: 68,02 zł

Najniższa cena: 68,02 zł
m2
Domino Willow beige struktura płytka gresowa 59,8x14,8
Domino Willow beige struktura płytka gresowa 59,8x14,8

86,35 zł

Cena regularna: 119,93 zł

Najniższa cena: 91,15 zł
m2
Tubądzin Terraform mozaika 2 płytka ścienna 28,9x22,1
Tubądzin Terraform mozaika 2 płytka ścienna 28,9x22,1

44,46 zł

Cena regularna: 55,58 zł

Najniższa cena: 45,70 zł
szt.
Geberit Duofix Basic stelaż podtynkowy do bidetu
Geberit Duofix Basic stelaż podtynkowy do bidetu

859,00 zł

Cena regularna: 1 002,53 zł

Najniższa cena: 859,00 zł
szt.
Wiper Pearl Drain odpływ liniowy 60 cm wzór preto chrom
Wiper Pearl Drain odpływ liniowy 60 cm wzór preto chrom

329,00 zł

Cena regularna: 564,57 zł

Najniższa cena: 389,90 zł
szt.
Roca Meridian miska WC Rimless wisząca z deska wolnoopadająca slim
Roca Meridian miska WC Rimless wisząca z deska wolnoopadająca slim

1 120,84 zł

Cena regularna: 1 494,45 zł

Najniższa cena: 992,61 zł
szt.
Deante Kerria plus kabina prysznicowa 120 x 200 cm walk-in
Deante Kerria plus kabina prysznicowa 120 x 200 cm walk-in

1 274,15 zł

Cena regularna: 1 529,15 zł

Najniższa cena: 1 274,15 zł
szt.
Geberit Delta35 przycisk spłukujący chrom
Geberit Delta35 przycisk spłukujący chrom

287,38 zł

Cena regularna: 299,36 zł

Najniższa cena: 287,38 zł
szt.
Defra Mea B50 szafka biały 50 cm
Defra Mea B50 szafka biały 50 cm

319,00 zł

Cena regularna: 415,13 zł

Najniższa cena: 415,13 zł
szt.
Gorgiel AS grzejnik łazienkowy zasilanie boczne prawe lub dolne 74x44 biały
Gorgiel AS grzejnik łazienkowy zasilanie boczne prawe lub dolne 74x44 biały

339,00 zł

Cena regularna: 363,01 zł

Najniższa cena: 363,01 zł
szt.
Roca Gap Square miska WC wisząca Rimless w zestawie z deską wolnoopadającą
Roca Gap Square miska WC wisząca Rimless w zestawie z deską wolnoopadającą

1 245,38 zł

Cena regularna: 1 660,50 zł

Najniższa cena: 1 116,23 zł
szt.
Tubądzin Wood work white struktura płytka gresowa 19 x 119,8
Tubądzin Wood work white struktura płytka gresowa 19 x 119,8

127,31 zł

Cena regularna: 166,05 zł

Najniższa cena: 132,84 zł
m2
Paradyż ENNIS U117 light grey mat płytka gresowa 59,8x119,8 cm
Paradyż ENNIS U117 light grey mat płytka gresowa 59,8x119,8 cm

89,90 zł

Cena regularna: 118,33 zł

Najniższa cena: 95,90 zł
m2
Tubądzin Regal Stone mat płytka gresowa 59,8x119,8
Tubądzin Regal Stone mat płytka gresowa 59,8x119,8

143,91 zł

Cena regularna: 179,89 zł

Najniższa cena: 179,89 zł
m2
Geberit Sigma01 przycisk spłukujący biały
Geberit Sigma01 przycisk spłukujący biały

261,34 zł

Cena regularna: 272,23 zł

Najniższa cena: 261,34 zł
szt.
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x60x16 dekor
Deante Tango zlewozmywak stalowy 1-komorowy 80x60x16 dekor

264,42 zł

Cena regularna: 288,15 zł

Najniższa cena: 288,15 zł
szt.
Cerrad Cambia gris lappato płytka gresowa 30x60 cm
Cerrad Cambia gris lappato płytka gresowa 30x60 cm

39,90 zł

Cena regularna: 233,59 zł

Najniższa cena: 45,90 zł
m2
Opoczno MP 706 grey płytka gresowa 24x74 cm
Opoczno MP 706 grey płytka gresowa 24x74 cm

87,90 zł

Cena regularna: 121,04 zł

Najniższa cena: 84,90 zł
m2
Deante Neo Lobo bateria umywalkowa stojąca chrom
Deante Neo Lobo bateria umywalkowa stojąca chrom

69,90 zł

Cena regularna: 118,15 zł

Najniższa cena: 111,20 zł
szt.
Deante Alpinia bateria wannowa wolnostojąca chrom
Deante Alpinia bateria wannowa wolnostojąca chrom

1 614,15 zł

Cena regularna: 1 869,14 zł

Najniższa cena: 1 759,19 zł
szt.
Tubądzin Steel listwa stalowa 16 poler
Tubądzin Steel listwa stalowa 16 poler

65,71 zł

Cena regularna: 82,14 zł

Najniższa cena: 67,54 zł
szt.
Ceramstic Super Snow white mat płytka ścienna 30x60
Ceramstic Super Snow white mat płytka ścienna 30x60

51,45 zł

Cena regularna: 81,76 zł

Najniższa cena: 51,45 zł
m2
Tubądzin Steel listwa stalowa 14 poler
Tubądzin Steel listwa stalowa 14 poler

44,46 zł

Cena regularna: 55,58 zł

Najniższa cena: 45,70 zł
szt.
Domino Pinia beż płytka ścienna 25x36
Domino Pinia beż płytka ścienna 25x36

55,35 zł

Cena regularna: 76,88 zł

Najniższa cena: 58,43 zł
m2
CERAMSTIC - ŁAZIENKA W TWOIM STYLU
Ceramstic Coriento White mat płytka gresowa 60 x 120 cm
Ceramstic Coriento White mat płytka gresowa 60 x 120 cm

99,90 zł

Cena regularna: 109,75 zł

Najniższa cena: 109,90 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra płytka ścienna 30x60
Ceramstic Harmigon tundra płytka ścienna 30x60

75,90 zł

Cena regularna: 87,18 zł

Najniższa cena: 62,90 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra lappato płytka gresowa 60x60
Ceramstic Harmigon tundra lappato płytka gresowa 60x60

99,90 zł

Cena regularna: 103,89 zł

Najniższa cena: 75,90 zł
m2
Ceramstic Monili middle mat płytka gresowa 60x120 cm
Ceramstic Monili middle mat płytka gresowa 60x120 cm

89,90 zł

Cena regularna: 108,10 zł

Najniższa cena: 79,90 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra light płytka ścienna 30x60
Ceramstic Harmigon tundra light płytka ścienna 30x60

75,90 zł

Cena regularna: 87,18 zł

Najniższa cena: 62,90 zł
m2
Ceramstic Morenti Blue mat płytka gresowa 60x120 cm
Ceramstic Morenti Blue mat płytka gresowa 60x120 cm

75,90 zł

Cena regularna: 127,50 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Ceramstic Coriento White mat płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Coriento White mat płytka gresowa 60x60 cm

75,90 zł

Cena regularna: 86,70 zł

Najniższa cena: 74,90 zł
m2
Ceramstic Bergen Grey mat płytka gresowa 60x60
Ceramstic Bergen Grey mat płytka gresowa 60x60

69,90 zł

Cena regularna: 75,44 zł

Najniższa cena: 59,95 zł
m2
Ceramstic Monili middle maty płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Monili middle maty płytka gresowa 60x60 cm

75,90 zł

Cena regularna: 88,30 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Ceramstic Bergen white mat płytka gresowa 60x60
Ceramstic Bergen white mat płytka gresowa 60x60

69,90 zł

Cena regularna: 75,44 zł

Najniższa cena: 59,95 zł
m2
Ceramstic Combin lago poler płytka gresowa 60 x 120 cm
Ceramstic Combin lago poler płytka gresowa 60 x 120 cm

49,90 zł

Cena regularna: 170,84 zł

Najniższa cena: 66,90 zł
m2
Ceramstic Mavros bianco poler płytka gresowa 60x60
Ceramstic Mavros bianco poler płytka gresowa 60x60

84,90 zł

Cena regularna: 103,53 zł

Najniższa cena: 85,90 zł
m2
Ceramstic Coriento White Form płytka ścienna 30x60 cm
Ceramstic Coriento White Form płytka ścienna 30x60 cm

59,90 zł

Cena regularna: 68,71 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Ceramstic Sidamo poler płytka gresowa 60 x60 cm
Ceramstic Sidamo poler płytka gresowa 60 x60 cm

76,49 zł

Cena regularna: 98,40 zł

Najniższa cena: 77,90 zł
m2
Ceramstic Morenti Blue mat płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Morenti Blue mat płytka gresowa 60x60 cm

57,90 zł

Cena regularna: 84,74 zł

Najniższa cena: 57,90 zł
m2
Ceramstic Bergen Fractial płytka ścienna 30 x 60 cm
Ceramstic Bergen Fractial płytka ścienna 30 x 60 cm

38,80 zł

Cena regularna: 98,40 zł

Najniższa cena: 39,90 zł
m2
Ceramstic Monili dark mat płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Monili dark mat płytka gresowa 60x60 cm

75,90 zł

Cena regularna: 88,30 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Ceramstic Bergen white light płytka ścienna poler 30x60
Ceramstic Bergen white light płytka ścienna poler 30x60

49,90 zł

Cena regularna: 74,28 zł

Najniższa cena: 39,90 zł
m2
Ceramstic Monili light maty płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Monili light maty płytka gresowa 60x60 cm

75,90 zł

Cena regularna: 88,30 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra light mat płytka gresowa 60x60
Ceramstic Harmigon tundra light mat płytka gresowa 60x60

89,90 zł

Cena regularna: 90,91 zł

Najniższa cena: 65,90 zł
m2
Ceramstic Super Snow white poler płytka gresowa 60x120
Ceramstic Super Snow white poler płytka gresowa 60x120

119,90 zł

Cena regularna: 127,61 zł

Najniższa cena: 109,90 zł
m2
Ceramstic Coriento Gold poler płytka gresowa 60 x60 cm
Ceramstic Coriento Gold poler płytka gresowa 60 x60 cm

84,90 zł

Cena regularna: 96,31 zł

Najniższa cena: 82,49 zł
m2
Ceramstic Super Snow white mat płytka ścienna 30x60
Ceramstic Super Snow white mat płytka ścienna 30x60

51,45 zł

Cena regularna: 81,76 zł

Najniższa cena: 51,45 zł
m2
Ceramstic Mavros bianco poler płytka gresowa 60x120
Ceramstic Mavros bianco poler płytka gresowa 60x120

109,90 zł

Cena regularna: 125,78 zł

Najniższa cena: 112,50 zł
m2
Ceramstic Coriento Gold mat płytka gresowa 60 x60 cm
Ceramstic Coriento Gold mat płytka gresowa 60 x60 cm

84,90 zł

Cena regularna: 96,31 zł

Najniższa cena: 82,49 zł
m2
Ceramstic Unikato Arete Blue poler płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Unikato Arete Blue poler płytka gresowa 60x60 cm

69,90 zł

Cena regularna: 106,48 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra poler płytka gresowa 60x120
Ceramstic Harmigon tundra poler płytka gresowa 60x120

99,90 zł

Cena regularna: 114,07 zł

Najniższa cena: 73,40 zł
m2
Ceramstic Super Snow white poler płytka gresowa 60x60
Ceramstic Super Snow white poler płytka gresowa 60x60

89,90 zł

Cena regularna: 98,39 zł

Najniższa cena: 68,40 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra mat płytka gresowa 60x60
Ceramstic Harmigon tundra mat płytka gresowa 60x60

89,90 zł

Cena regularna: 90,91 zł

Najniższa cena: 69,00 zł
m2
Ceramstic Coriento Gold lappato płytka gresowa 60 x 120 cm
Ceramstic Coriento Gold lappato płytka gresowa 60 x 120 cm

125,90 zł

Cena regularna: 143,54 zł

Najniższa cena: 107,90 zł
m2
Ceramstic Monili dark mat płytka gresowa 60x120 cm
Ceramstic Monili dark mat płytka gresowa 60x120 cm

89,90 zł

Cena regularna: 108,10 zł

Najniższa cena: 79,90 zł
m2
Ceramstic Coriento Gold mat płyrka gresowa 60 x 120 cm
Ceramstic Coriento Gold mat płyrka gresowa 60 x 120 cm

119,90 zł

Cena regularna: 137,63 zł

Najniższa cena: 109,90 zł
m2
Ceramstic Lexington dark lappato płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Lexington dark lappato płytka gresowa 60x60 cm

74,90 zł

Cena regularna: 118,08 zł

Najniższa cena: 63,50 zł
m2
Ceramstic Super Snow white mat płytka gresowa 60x60
Ceramstic Super Snow white mat płytka gresowa 60x60

89,90 zł

Cena regularna: 98,39 zł

Najniższa cena: 82,90 zł
m2
Ceramstic Coriento Gold lappato płytka gresowa 60 x60 cm
Ceramstic Coriento Gold lappato płytka gresowa 60 x60 cm

92,00 zł

Cena regularna: 103,66 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
m2
Ceramstic Super Snow white mat płytka gresowa 60x120
Ceramstic Super Snow white mat płytka gresowa 60x120

111,19 zł

Cena regularna: 127,61 zł

Najniższa cena: 119,90 zł
m2
Ceramstic Unikato Magmon poler płytka gresowa 60x60 cm
Ceramstic Unikato Magmon poler płytka gresowa 60x60 cm

65,90 zł

Cena regularna: 97,88 zł

Najniższa cena: 59,90 zł
m2
Ceramstic Harmigon tundra poler płytka gresowa 60x60
Ceramstic Harmigon tundra poler płytka gresowa 60x60

95,90 zł

Cena regularna: 97,08 zł

Najniższa cena: 69,00 zł
m2
Ceramstic Monili light maty płytka gresowa 60x120 cm
Ceramstic Monili light maty płytka gresowa 60x120 cm

89,90 zł

Cena regularna: 108,10 zł

Najniższa cena: 79,90 zł
m2
Ceramstic Coriento White poler płytka gresowa 60 x 120 cm.
Ceramstic Coriento White poler płytka gresowa 60 x 120 cm.

99,90 zł

Cena regularna: 109,75 zł

Najniższa cena: 99,99 zł
m2
Ceramstic Sintelo light beż płytka ścienna 30x60 cm
Ceramstic Sintelo light beż płytka ścienna 30x60 cm

58,90 zł

Cena regularna: 98,40 zł

Najniższa cena: 49,90 zł
m2
Ceramstic Coriento White płytka ścienna 30 x 60 cm
Ceramstic Coriento White płytka ścienna 30 x 60 cm

63,90 zł

Cena regularna: 72,76 zł

Najniższa cena: 58,90 zł
m2
Ceramstic Bergen White poler płytka gresowa 60x60
Ceramstic Bergen White poler płytka gresowa 60x60

65,90 zł

Cena regularna: 80,29 zł

Najniższa cena: 63,90 zł
m2
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

 

www.lazienki.eco

 

§1
POSTANOWIENIA OGÓLNE

  1. Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu internetowego www.lazienki.eco jest Przemysław Stoń wykonujący działalność gospodarczą pod firmą TGS PRZEMYSŁAW STOŃ wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki, miejsce wykonywania działalności oraz adres do doręczeń: ul. Pawła 23, 41-708 Ruda Śląska, NIP: 6312213594, REGON: 276403698, adres poczty elektronicznej (e-mail): sklep@lazienki.eco, numer telefonu: +48 600 012 164, zwany dalej „Administratorem" i będący jednocześnie „Usługodawcą”.
  2. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem strony internetowej są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane dalej RODO oraz ustawą o prawach konsumenta z dnia 30 maja 2014r.
  3. Wszelkie wyrazy lub wyrażenia pisane w treści niniejszej Polityki Prywatności z dużej litery należy rozumieć zgodnie z ich definicją zawartą w Regulaminie Sklepu internetowego www.lazienki.eco

 

§2
RODZAJ PRZETWARZANYCH DANYCH OSOBOWYCH, CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

CEL PRZETWARZANIA I PODSTAWA PRAWNA.

    1. Administrator przetwarza dane osobowe Usługobiorców Sklepu www.lazienki.eco w przypadku:
        1. rejestracji Konta w Sklepie, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym Kontem, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO (realizacja umowy o świadczenie usługi drogą elektroniczną zgodnie z Regulaminem Sklepu),
        1. składania zamówienia w Sklepie, w celu wykonania umowy sprzedaży, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO (realizacja umowy sprzedaży),
        1. skorzystania z Systemu Opinii, w celu poznania zdania Klienta na temat zawartej z Administratorem Umowy Sprzedaży, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes przedsiębiorcy).
    2. RODZAJ PRZETWARZANYCH DANYCH OSOBOWYCH. Usługobiorca podaje, w przypadku:
        1. Konta: imię i nazwisko, login, adres, adres e-mail.
        1. Zamówienia: imię i nazwisko, adres, NIP, adres e-mail, numer telefonu.
        1. Systemu Opinii: imię, adres mailowy
  1. OKRES ARCHIWIZACJI DANYCH OSOBOWYCH.
    Dane osobowe Usługobiorców przechowywane są przez Administratora:
      1. w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, tak długo, jak jest to niezbędne do wykonania umowy, a po tym czasie przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat sześć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata.
      1. w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest zgoda, tak długo, aż zgoda nie zostanie odwołana, a po odwołaniu zgody przez okres czasu odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić Administrator i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat sześć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata.
  2. Podczas korzystania ze Sklepu mogą być pobierane dodatkowe informacje, w szczególności: adres IP przypisany do komputera Usługobiorcy lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, nazwa domeny, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.
  3. Po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną lub wykonywania telefonicznych połączeń w celu marketingu bezpośredniego – odpowiednio w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną lub art. 172 ust. 1 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku – Prawo Telekomunikacyjne, w tym kierowanych w wyniku profilowania, o ile Usługobiorca wyraził stosowną zgodę.
  4. Od Usługobiorców mogą być także gromadzone dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach, podejmowanych w Sklepie. Podstawą prawną tego rodzaju czynności jest prawnie uzasadniony interes Administratora (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na ułatwieniu korzystania z usług świadczonych drogą elektroniczną oraz na poprawie funkcjonalności tych usług.
  5. Podanie danych osobowych przez Usługobiorcę jest dobrowolne.
  6. Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są:
      1. przetwarzane zgodnie z prawem,
      1. zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów i niepoddawane dalszemu przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami,
      1. merytorycznie poprawne i adekwatne w stosunku do celów, w jakich są przetwarzane oraz przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania.

§3
UDOSTĘPNIENIE DANYCH OSOBOWYCH

  1. Dane osobowe Usługobiorców przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu Sklepu, a w szczególności do:
      1. podmiotów realizujących dostawę Produktów,
      1. dostawców systemów płatności,
      1. dostawców systemów ankiet opiniujących
      1. biura księgowego,
      1. hostingodawcy,
      1. dostawcy oprogramowania umożliwiającego prowadzenie działalności,
      1. podmiotów zapewniających system mailingowy,
      1. dostawcy oprogramowania potrzebnego do prowadzenia sklepu internetowego.
  2. Dostawcy usług, o których mowa w pkt 1 niniejszego paragrafu, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, albo podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych (podmioty przetwarzające) albo samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania (administratorzy).
  3. Dane osobowe Usługobiorców są przechowywane wyłącznie na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG), z zastrzeżeniem §5 pkt 5 oraz §6 Polityki Prywatności.

§4
PRAWO KONTROLI, DOSTĘPU DO TREŚCI WŁASNYCH DANYCH ORAZ ICH POPRAWIANIA

    1. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
    2. Podstawy prawne żądania Usługobiorcy:
        1. Dostęp do danych – art. 15 RODO.
        1. Sprostowanie danych – art. 16 RODO.
        1. Usunięcie danych (tzw. prawo do bycia zapomnianym) – art. 17 RODO.
        1. Ograniczenie przetwarzania – art. 18 RODO.
        1. Przeniesienie danych – art. 20 RODO.
        1. Sprzeciw – art. 21 RODO
        1. Cofnięcie zgody – art. 7 ust. 3 RODO.
    3. W celu realizacji uprawnień, o których mowa w pkt 2 można wysłać stosowną wiadomość e-mail na adres: sklep@lazienki.eco
    4. W sytuacji wystąpienia przez Usługobiorcę z uprawnieniem wynikającym z powyższych praw, Administrator spełnia żądanie albo odmawia jego spełnienia niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak - z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – Administrator nie będzie mógł spełnić żądania w ciągu miesiąca, spełni je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując Usługobiorcę uprzednio w terminie miesiąca od otrzymania żądania - o zamierzonym przedłużeniu terminu oraz jego przyczynach.
    5. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba, której dane dotyczą, ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

§5
PLIKI "COOKIES"

      1. Strona Administratora używa plików„cookies”.
      2. Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług na stronie internetowej Sklepu. W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony, a także dają one także możliwość opracowywania ogólnych statystyk odwiedzin strony internetowej.
      3. W ramach strony stosowane są dwa rodzaje plików „cookies”: „sesyjne” oraz „stałe”.
          1. Cookies” „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia strony).
          1. „Stałe” pliki „cookies” przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików „cookies” lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę.
      4. Administrator wykorzystuje własne pliki cookies w celu lepszego poznania sposobu interakcji Usługobiorców w zakresie zawartości strony. Pliki gromadzą informacje o sposobie korzystania ze strony internetowej przez Usługobiorcę, typie strony, z jakiej Usługobiorca został przekierowany oraz liczbie odwiedzin i czasie wizyty Usługobiorcy na stronie internetowej. Informacje te nie rejestrują konkretnych danych osobowych Usługobiorcy, lecz służą do opracowania statystyk korzystania ze strony.
      5. Administrator wykorzystuje zewnętrzne pliki cookies w celu zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics (administrator cookies zewnętrznego: Google Inc. z siedzibą w USA).
      6. Pliki cookies mogą być również wykorzystywane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, w celu wyświetlania reklam dopasowanych do sposobu, w jaki Usługobiorca korzysta ze Sklepu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji Usługobiorcy lub czasie pozostawania na danej stronie.
      7. Usługobiorca ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez:
          1. ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
          1. zmianę ustawień w oknie swojej przeglądarki. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są również w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

§6
USŁUGI DODATKOWE ZWIĄZANE Z AKTYWNOŚCIĄ UŻYTKOWNIKA W SKLEPIE

      1. W Sklepie wykorzystywane są tzw. wtyczki społecznościowe („wtyczki“) serwisów społecznościowych. Wyświetlając stronę internetową www.lazienki.eco, zawierającą taką wtyczkę, przeglądarka Usługobiorcy nawiąże bezpośrednie połączenie z serwerami Facebook
      2. Zawartość wtyczki jest przekazywana przez danego usługodawcę bezpośrednio do przeglądarki Usługobiorcy i integrowana ze stroną. Dzięki tej integracji, usługodawcy otrzymują informację, że przeglądarka Usługobiorcy wyświetliła stronę www.lazienki.eco, nawet jeśli Usługobiorca nie posiada profilu u danego usługodawcy, czy nie jest u niego akurat zalogowany. Taka informacja (wraz z adresem IP Usługobiorcy) jest przesyłana przez przeglądarkę bezpośrednio do serwera danego usługodawcy (niektóre serwery znajdują się w USA) i tam przechowywana.
      3. Jeśli Usługobiorca zaloguje się do powyższego serwisu społecznościowego, to usługodawca ten będzie mógł bezpośrednio przyporządkować wizytę na stronie www.lazienki.eco do profilu Usługobiorcy w danym serwisie społecznościowym.
      4. Jeśli Usługobiorca użyje danej wtyczki, np. klikając na przycisk „Lubię to” lub przycisk „Udostępnij”, to odpowiednia informacja zostanie również przesłana bezpośrednio na serwer danego usługodawcy i tam zachowana.
      5. Cel i zakres gromadzenia danych oraz ich dalszego przetwarzania i wykorzystania przez usługodawców, jak również możliwość kontaktu oraz prawa Usługobiorcy w tym zakresie i możliwość dokonania ustawień zapewniających ochronę prywatności Usługobiorcy zostały opisane w polityce prywatności usługodawcy: https://www.facebook.com/policy.php
      6. Jeśli Usługobiorca nie chce, aby serwisy społecznościowe przyporządkowywały dane zebrane w trakcie odwiedzin na stronie www.lazienki.eco bezpośrednio jego profilowi w danym serwisie, to przed wizytą na stronie www.lazienki.eco musi wylogować się z tego serwisu. Usługobiorca może również całkowicie uniemożliwić załadowanie na stronie wtyczek stosując odpowiednie rozszerzenia dla przeglądarki, np. blokowanie skryptów za pomocą „NoScript“.
      7. Administrator wykorzystuje na swojej stronie narzędzia remarketingowe tj. Google Ads, wiąże się to z wykorzystywaniem plików cookies firmy Google LLC dotyczących usługi Google Ads. W ramach mechanizmu do zarządzania ustawieniami plików cookies Usługobiorca ma możliwość zdecydowania, czy Usługodawca będzie mógł korzystać z Google Ads (administrator cookies zewnętrznego: Google Inc. z siedzibą w USA) w stosunku do niego.

 

§7
POSTANOWIENIA KOŃCOWE

    1. Administrator stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem..
    2. Administrator udostępnia odpowiednie środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione, danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną.
    3. W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką prywatności stosuje się odpowiednio przepisy RODO oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl